Fetuuna'i i le Ola i le Nofoa Fa'ata'avalevale

Nofo i anofoa fa'ata'avalevalee mafai ona avea o se faʻamoemoega faʻafefe, aemaise lava pe a oʻo mai tala fou ina ua mavae se manuʻa faʻafuaseʻi poʻo se maʻi.E mafai ona lagona e pei ua tuʻuina atu ia te oe se tino fou e faʻafetaui i ai, masalo o se tasi e le mafai ona tuʻuina atu faigofie i nisi o galuega masani e leʻi manaʻomia muamua.
Pe o lenei suiga o se faʻalavelave le tumau, poʻo se fetuunaiga tumau, o le fetuunaʻi i le olaga i le nofoa faʻataʻavalevale e mafai ona faigata, ae e tele mea e mafai ona e faia e faʻamautinoa ai o loʻo e faʻaauau pea le mana i lou olaga.
ata1
I ningbo baichen, matou te tuuto atu i le faia o lena mea.
Filifili le Nofoa Fa'ata'avalevale Sa'o Mo Oe
O se tasi o laasaga sili ona taua i le fetuunaiga i le olaga i le nofoa faʻataʻavalevale o le filifilia lea o le nofoa saʻo mo ou manaʻoga.Talu ai o ou mana'oga fa'apitoa o le a ese mai isi tagata fa'aoga nofoa fa'ata'avalevale, o mea e aoga mo se isi tagata atonu e le'o le mea e aoga mo oe.

Mafaufau i lou olaga, ma tuʻu faʻatasi se lisi o manaʻoga mo lou nofoa e lagolagoina ai lenei mea, aʻo e mafaufau foi i le paketi.Manatua, o lou nofoa e le o se tapulaʻa, ae o se soa e tuʻuina atu ia te oe le malosi e faʻaauau ai le ola i le olaga atoa, o lea e aoga ai i taimi uma le teu faʻafaigaluega i le lagolago talafeagai ma mea faʻaoga.

O le mea e laki ai, e tele naua filifiliga e mafai ai ona e ola i le olaga e tatau ai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o oe o se tasi e manaʻomia le faimalaga i le taʻavale i taimi uma, o se nofoa faʻataʻavalevale gaugau mama atonu o le filifiliga sili lea mo oe.Afai e te fa'atauaina lou tuto'atasi ona avea lea o se nofoa fa'ata'avalevale malosi ma au soa sili.Afai o lou tulaga e manaomia ai oe e taoto i luga o lou tua i taimi uma e aveese ai le atuatuvale, e sili ona e maua se malologa i sefa'atulagaina nofoa fa'ata'avalevale.

Mo nisi fautuaga ile filifilia ole nofoafa'ata'avalevale sa'o mo oe, asiasi ile matou upegatafa'ilagi aloaia a le Kamupani:
Fetuunai Lou Aiga
E le o fale uma e omai i totonu o nofoa faʻataʻavalevale, ae e tele ni fetuunaiga e mafai ona faia i lou fale ina ia faafaigofie ai ona e nofo i lou nofoa fou.

O nofoa fa'ata'avalevale masani, e o'o atu i le 27 inisi le lautele, e tatau ona ofi i totonu o se faitoto'a masani, ae fa'alagolago i le nofoa e te filifilia, atonu e le o le tulaga lea.O le mea lea, o le faʻalauteleina o faitotoʻa i totonu o lou fale e mafai ona avea ma laasaga muamua e faʻafaigofie ai le feʻaveaʻi o lou fale.

O le tu'u i lalo o le pu i lou faitoto'a i luma, fa'apea fo'i ma le tu'u i lalo o kapoti ma fata i lau umukuka o le a fa'apea fo'i ona fa'afaigofieina lou fale mo ou mana'oga.

O le faleta'ele e mafai ona avea ma potu sili ona mata'utia i totonu o le fale mo se tagata e fa'aogaina nofoa fa'ata'avalevale o lea o le fa'apipi'iina o alavai fa'ata'amilo i le ta'ele, ta'ele, ma le faleuila e mafai ai ona e maua sina upega saogalemu.E le gata i lea, o le faʻamautinoa o loʻo lava le avanoa i lou faleuila mo lou nofoa o le a faia ai foi se eseesega tele.

O le isi mea e tatau ona mafaufau i ai o le gaogaosa.O le gaogaosa e mafua ai faʻalavelave e faʻalavelave ai le feʻaveaʻi i lou fale.

Afai e le oi totonu o lau paketi e faʻafetaui ai lou fale, ma o lou popolega autu o le faʻataʻamilomilo i se tamaʻi fale, atonu e aoga le faʻavasegaina o lenei mea i lau filifiliga o le nofoa.O nofoa fa'ata'avalevale mama tele o le filifiliga sili lea mo le olaga fa'aleaiga ona e fa'akomepiuta ma malepe.
Fausia se Fa'amalositino Tumau
ata2
E ui lava e foliga mai e manino, o le faamalositino e mafai ona avea ma se tasi o mea sili ona taua e ola ai i se olaga fiafia, soifua maloloina, ma e sili atu le taua mo tagata faʻaoga nofoafaʻataʻavalevale.

O tagata fa'aoga nofoa fa'ata'avalevale e sili atu ona pagatia i le fatu ma le ma'i suka ona o le fa'aalu umi o le taimi e nofo ai i lalo.O le fa'amalositino faifaipea e mana'omia mo le fa'atumauina o le soifua maloloina o le fatu, fa'apea fo'i ma le puipuia o le puta.

E tāua fo'i le fa'atupuina o le malosi o maso, aua o le fa'aogaina o le nofoa fa'ata'avalevale e mafai ona fa'atupu ai le tiga o musele o tauau ma le fatafata.E ala i le faatumauina o nei maso malosi, o le a faigofie ai ona e fealuai, ma puipuia ai se isi manu'a umi.E aoga pea le siaki ma lau foma'i ina ia mautinoa o gaioiga o lo'o e auai e fetaui mo oe.

O le faamalositino e mafai foi ona avea ma se meafaigaluega faʻapitoa faʻaagafesootai, aua o taʻaloga faʻatauvaʻa ma au taʻaloga e mafai ai ona e feiloai i tagata tutusa mafaufau.O faamalositino faifaipea o le a faapena foi ona faia ni mea ofoofogia mo lou soifua maloloina faalemafaufau.
Su'e le Lagolago Sa'o
O le fa'atinoina o se feso'ota'iga lagolago malosi e taua tele i le fa'afetaui lelei i le olaga i nofoa fa'ata'avalevale.E mafai ona aofia ai uo ma aiga, faʻapea foʻi ma tagata tomai faʻapitoa e pei o fomaʻi, faʻameaalofa, ma faufautua.

Seti faʻamoemoega aoga o mea e mafai ona e ausia, ma faʻatagaina tagata o loʻo siomia oe e faamanatu atu ia te oe mea uma e mafai ona e faia.Pe fesoʻotaʻi lenei mea i lou tulaga faʻalagona, lou gafatia e galue, pe faʻaauau pea ona auai i mea e fiafia i ai.

O le fetuuna'i i le olaga i le nofoa fa'ata'avalevale e mafai ona faigata, ae o le fatuina o se fa'avae lelei o le lagolago e mafai ona faia ai se eseesega tele.O lona uiga e te le feagai na o oe ma ni luitau faalelagona.

Mo nisi faʻamatalaga, fautuaga, ma lagolago, mulimuli i le Ningbo baichen i luga o faʻasalalauga lautele.


Taimi meli: Sep-06-2022