O vaega autu e 3 e su'e pe a filifilia se nofoa fa'ata'avalevale eletise

Fa'afefea ona filifili lelei se scooter fe'avea'i talafeagai mo tagata matutua.Ae a amata loa ona e filifili, e te le iloa po o fea e amata ai.Aua e te popole, i aso nei o le a taʻu atu e Ningbo Bachen ia oe le 3 mealilo laiti o le faʻatauinanofoa fa'ata'avalevale eletise, ma e faapena foi mo isi sikola fealuai.

Ua faaleleia le tulaga o le tamaoaiga ma pe a filifilia se nofoa faataavalevale eletise, tatou te le o toe popole tele i le tau, ae sili atu i le poto masani, o lona uiga o le saogalemu, faʻalelei ma le faʻaogaina o se nofoa faʻataʻavalevale eletise, e pei ona masani ai.

wps_doc_3

Ou te tuu le saogalemu, muamua ma sili.O le saogalemu e faʻamautinoa e vaega autu nei.Muamua, o loʻo i ai le filifiliga o le pule.O le pule o le pulea lea o le nofoa faataavalevale ma, faatasi ai ma uili lautele i luma o le nofoa faataavalevale, e mafai ai ona 360° le taamilosaga ma femalagaiga fetuutuunai.O se fa'atonu lelei e mafai ai ona fa'agaoioia tonu.I se tasi taimi, sa ou alu e faatau i se nofoa faataavalevale mo le aiga atoa.E leai se pupuni e sao atu ai i le faitotoa, ae na ona tuu lava o se ipu uamea, lea e foliga mai e tutusa lona lautele ma le nofoa faataavalevale eletise, ae na o le tasi pe lua senitimita e sili atu i le agavale ma le taumatau, ma iu ai ina mafai ona tu i luga. .(Faamolemole aua neʻi faʻataʻitaʻi i gaioiga mataʻutia.) I le faʻatusatusaina, o faʻatonuga i totonu o le atunuʻu e fai si maualalo ifo nai lo mea mai fafo.O fa'aulufalega autu o lo'o fa'atauaina i le taimi nei i le alamanuia o PG mai Peretania ma Dynamic mai Niu Sila.I le filifiliga o le pule, taumafai e filifili le faʻaulufale mai e pulea, lea e maʻaleʻale i le faʻaogaina, maualuga maualuga ma lelei le saogalemu.

Lona lua, o le faiga taofi o le nofoa fa'ata'avalevale eletise.

Filifili i taimi uma taofi eletise atamai, e leai se mea e suitulaga i lenei mea, aemaise lava mo nofoa faʻataʻavalevale eletise poʻo taʻavale scooters mo tagata matutua, aua latou te le vave tali atu i tagata laiti.

wps_doc_4

O taofi fa'aeletonika atamai, i le fa'aupuga a le tagata, o lona uiga e fa'aoga taofi pe a pe le paoa, e tusa lava pe e te a'e i se malifa e mafai lava ona e taofi mau e aunoa ma le se'e.O nisi o nofoa fa'ata'avalevale eletise, e le fa'aogaina le atamai e-brake, e leai se fa'afitauli e savali ai i luga o auala mafolafola ae e ono lamatia pe a a'ea mauga.

O le isi fo'i, ua fa'apipi'iina le nofoa fa'ata'avalevale eletise i se afi.

O le afi, e pei o le taʻavale a le nofoa faʻataʻavalevale eletise, o se tasi o vaega autu.O lona fa'atinoga e feso'ota'i sa'o ma le saogalemu o le ta'avale a le nofoa fa'ata'avalevale eletise.O se afi e lelei le fa'atinoga o lo'o i ai le malosi e a'e ai ma le maualalo o le fa'aletonu.Vaai faalemafaufau pe a malepe le afi i le taimi o le avetaavale ma tu i le ogatotonu o le auala, e le gata ina maasiasi ae e le saogalemu foi.I le taimi nei, o le tele o nofoa faʻataʻavalevale eletise lelei i luga o le maketi o loʻo faʻapipiʻiina i Saina Taiwan Shuo Yang afi.

Mulimuli ane, tatou talanoa e uiga i le feavea'i o nofoa fa'ata'avalevale eletise

O manaʻoga mo le feaveaʻi: Gaugau ma mama mamafa, e manaʻomia ai le maʻa ia lithium, mama ma sili atu le umi.A oʻo mai i maʻa, e taua le faʻamautuina o le lelei o le maa, aua o nofoa faʻataʻavalevale eletise e le gata e tatau ona tamomoe i le tau i aso uma, ae faʻapea foʻi i nisi taimi i lalo o le vevela o le la poʻo le timu, ma pe a fai o le lelei o le maa e lelei. ae le o le sasa, ona avea lea ma se taufaamatau i le ola ma le saogalemu o tagata matutua.

wps_doc_5

E mafai ona gaugau i luga nofoa faataavalevale eletise ma tuu i totonu o le seevae o se taavale, pe i nisi tulaga e oo lava i le ave i luga o se vaalele, e oo lava i femalagaaiga mamao e le o se popolega.

I le faaopoopo atu i "mataupu poto" o loʻo taʻua i luga, pe a faʻatau se nofoa faʻataʻavalevale eletise, e taua foi le mafaufau i le tulaga o le tino ma le radius o le gaioiga a le tagata faʻaaogaina nofoa faʻataʻavalevale ma filifili le mea e sili ona talafeagai manofoa faataavalevale eletise taugofie.I le taimi lava e tasi, e sili ona lelei le filifilia o se faʻailoga lauiloa ina ia faʻamaonia foi le auaunaga faʻatau atu.

1: leai se tausiga ma faʻaitiitia le popole, aloese mai faʻalavelave faʻaleagaina

O le fa'atauina o se pa'u ose galuega mo sina taimi, ae o le tausia o le pa'u o se mea e fa'atinoina mai le taimi e fa'apipi'i ai i le ta'avale se'ia o'o ina solo.O le avega o le "tausia o pa'u" o pa'u pneumatic masani o le a foia i pa'u e leai se totogi. I le faʻatusatusaina o paʻu nofoa faʻataʻavalevale pneumatic, o le le faʻaogaina o le faʻaogaina o paʻu nofoa faʻataʻavalevale e faʻaumatia ai le manaʻomia o le faʻatupulaia ma faʻasaoina taimi ma tupe. o le isi lima, e pei otagata e faaaogāina nofoa faataavalevalee fa'atapula'aina le fe'avea'i ma e sili atu le leai o se fesoasoani pe a o'o i ia malepe, o le filifiliga o pa'u nofoa fa'ata'avalevale e le-pneumatic e 'alofia sa'o ai fa'alavelave sili ona maasiasi e mafua mai i le tu'i ma le gase i pa'u pneumatic, faia.tagata e faaaogāina nofoa faataavalevalelagona sili atu le mafanafana pe a faimalaga.

wps_doc_1

2: leai se paʻu paʻu sili atu le saogalemu, faʻaleleia le saogalemu o femalagaaiga

A o'o i fa'alavelave pa'u, o le mea e sili ona talanoa i ai o le pa'u pa'u.Pe a pa se pa'u pneumatic, o le ea i totonu o le paipa i totonu o le a matua faʻafefeteina, ma o le ea faʻafuaseʻi e le gata e mafua ai se paʻu o le aʻafiaga lautele, ae faʻapea foi ona leiloa le paleni o le paʻu ona o le leiloa o le mamafa o le ea e lagolago ai le taavale. O le suia o pa'u mai le pneumatic i le non-pneumatic e mautinoa lava o se fofo tuusa'o i lenei tulaga lamatia, ona o pa'u e le-pneumatic e le manaʻomia ai le faʻatupulaia ma e sili atu le saogalemu mai le faʻafefe.

wps_doc_2

3: Le filifiliga o pa'u e le-pneumatic

A maeʻa ona vaevaeina paʻu nofoa faʻataʻavalevale i pneumatic ma non-pneumatic, i totonu o paʻu nofoa faʻataʻavalevale e le o pneumatic o loʻo i ai foi fausaga eseese e pei o le malo ma le meli.

E sili atu le mamafa o pa'u nofoa fa'ata'avalevale ma o le a sili atu ona galue malosi mo nofoa fa'ata'avalevale ma sili atu ona faigata mo nofoa fa'ata'avalevale eletise, pe a tu'uina atu i mea tutusa.O le fausaga o le atigi meli, i le isi itu, e faʻaitiitia ai le mamafa o le paʻu ma faʻateleina le faʻamafanafanaina o le paʻu e ala i le faʻaogaina o ni pu i totonu o le tino.

O le paʻu nofoa faʻataʻavalevale, mo se faʻataʻitaʻiga, e le gata na faia i le faʻaogaina lelei o le meli, ae faʻapea foʻi ma le TPE faʻalelei ma le mama.E i ai ni fa'amanuiaga fa'apitoa i lo le pa'u, lea e mamafa ma fa'afefete ma fa'afefe i le aisa, ma le PU, e fa'aitiitia ai le pala ma fa'afefe i le hydrolysis.O le pa'u nofoa fa'ata'avalevale o se filifiliga sili lea mo tagata fa'aoga nofoa fa'ata'avalevale ona e tu'ufa'atasia lelei meafaitino ma fa'atulagaga.


Taimi meli: Nov-01-2022