O le a se mea e tatau ona ou gauai i ai pe a faʻaaogaina se nofoa faʻataʻavalevale eletise i le taumafanafana?Fautuaga mo le tausiga o nofoa faataavalevale i le taumafanafana

E vevela le tau i le taumafanafana, ma e toʻatele tagata matutua o le a mafaufau e faʻaaoga nofoa faʻataʻavalevale eletise e faimalaga ai.O a ni tapu o le fa'aaogaina o nofoa fa'ata'avalevale eletise i le taumafanafana?Ua ta'u atu e Ningbo Baichen ia oe le mea e tatau ona e fa'alogo i ai pe a fa'aaoga se nofoa fa'ata'avalevale eletise ile taumafanafana.

1. gauai atu i le puipuiga o le vevela

E ui lava e le manaʻomia le tuleia e lima o nofoa faʻataʻavalevale eletise, e tatau lava i tagata matutua ona gauai atu i le puipuiga o le la ma le puipuia o le vevela i le taumafanafana.E masani lava, o ipu vai ma puipui faamalu e mafaifa'apipi'i i nofoa fa'ata'avalevale eletise.E fautuaina e fai se galuega lelei o le paolo ma toe faʻatumu le vai i le taimi.

csdvf

2.Avoid tuusao le la

E ui o lenofoa fa'ata'avalevale eletise lautelee mafai ona faʻaaogaina i fafo e ala i le mamanu, e manaʻomia pea ona aloese mai le faʻaumiumi o le la, aemaise lava vaega nei.

Maa: Pe o se maa lithium poʻo se maa lead-acid, o le faʻaumiumi o le faʻaalia i le la o le a mafua ai le vevela o le maʻa ma faʻaoso ai le puipuiga o le le manuia.O maa e maualalo le saogalemu e lamatia foi i afi ma pa.E tusa lava pe fa'aauau pea le ola masani o le maa, o le maualuga o le vevela o le a fa'apu'upu'u le laina o le maa, o lea ia fuafua lau malaga e 'alofia ai le uma o le eletise i le afa.

dsvfdas

Pa'u: O le maualuga o le vevela e mafai ona faigofie ona fa'atupu le pa'u o le pa'u i le matua ma ta'e, ma e ono pa ai pa'u pneumatic.

Fa'amaufa'ailoga lima: E tele vaega palasitika i luga o le fa'amaufa'ailoga lima, e le gata ina vevela i le lima i se si'osi'omaga maualuga le vevela, ae faigofie fo'i ona fa'amalulu le palasitika.

cdsbgd3.le faaaogaina o tomai nofoa faataavalevale i le taumafanafana

Aua ne'i fa'atele faamalu

O nofoa fa'ata'avalevale eletise e itiiti le mamafa ma e le malosi e pei o ta'avale maa.Afai e faʻapipiʻi se faʻalava tele, o le a tele naua le tetee i le taimi o le taʻavale.Atonu e iai se tulaga lamatia i le matagi o le tau.

Toe fa'aola pe a mālū le maa

A e toe foʻi mai fafo i le taumafanafana, aua neʻi faʻapipiʻi vave le maa, ona o le maualuga o le vevela, lea e faʻaosofia ai le puipuiga o le paoa.

Saunia se aluga manava mo femalagaaiga i le taumafanafana e aloese ai mai maʻi moe.


Taimi meli: Aukuso-12-2022