O tagata fa'aoga nofoa fa'ata'avalevale i Iapani e fa'ateleina le fa'aleleia a'o fa'asalalauina auaunaga tau fe'avea'i

O auaunaga e faafaigofie ai le feoai solo mo tagata e faaaogaina nofoa faataavalevale ua amata ona maua lautele i Iapani ona o se vaega o taumafaiga e aveese le faaletonu i nofoaga o nofoaafi, malae vaalele po o le taimi e alu ai i luga ma fafo o felauaiga lautele.
O lo'o fa'amoemoe le aufaipisinisi o le a fesoasoani a latou tautua i tagata i nofoa fa'ata'avalevale ia faigofie ona o i malaga.
E fa kamupani fela'uaiga i luga o le ea ma le lau'ele'ele ua faia se fa'ata'ita'iga lea na latou fa'asoa atu ai fa'amatalaga e mana'omia e fesoasoani ai i tagata fa'aoga nofoa fa'ata'avalevale ma lagolagoina le sologa lelei o femalagaiga mo i latou e ala i le galulue fa'atasi.
ata4
I le suʻega ia Fepuari, All Nippon Airways, East Japan Railway Co., Tokyo Monorail Co. ma Kyoto-based taxi operator MK Co. faʻasoa faʻamatalaga na faʻaogaina e tagata faʻaoga nofoa faʻataʻavalevale pe a faʻatauina tiketi vaalele, e pei o le tikeri o fesoasoani latou te manaʻomia ma latou.uiga o nofoa faataavalevale.
O fa'amatalaga fa'asoa na mafai ai e tagata i nofoa fa'ata'avalevale ona talosagaina se fesoasoani i se auala tu'ufa'atasi.
O tagata na auai i le faamasinoga na malaga mai le ogatotonu o Tokyo i Tokyo International Airport i Haneda e ala i le JR East's Yamanote Line, ma malaga atu i vaalele i Osaka International Airport.Ina ua taunuu, sa latou malaga i Kyoto, Osaka ma Hyogo prefecture i MK cabs.
O le fa'aogaina o fa'amatalaga o nofoaga mai telefoni feavea'i a le au auai, o tagata faigaluega ma isi sa tutu i nofoaga o nofoaafi ma malae va'alele, e fa'asaoina ai tagata fa'aoga le fa'alavelave o le fa'afeso'ota'i ta'ito'atasi kamupani fela'uaiga e maua ai fesoasoani femalagaiga.
O Nahoko Horie, o se tagata faigaluega mo le soifua manuia lautele i se nofoa faataavalevale na aafia i le atinaʻeina o le faiga o fefaʻasoaʻiga o faʻamatalaga, e masani ona faʻatuai e faimalaga ona o le faigata ona alu.Fai mai a ia e mafai ona na o le tasi le malaga i le tausaga i le tele.
Ae peitai, ina ua uma ona auai i le faamasinoga, sa ia faapea mai ma le ataata, “Sa ou matua faagaeetia lava i le sologa lelei o loʻu mafai ona gaoioi solo.”
O kamupani e lua o loʻo vaʻaia le faʻalauiloaina o le faiga i nofoaafi, malae vaʻalele ma nofoaga faʻapisinisi.
ata5ata5
Talu ai e fa'aoga fo'i e le faiga fa'ailoga telefoni fe'avea'i, e mafai ona maua fa'amatalaga o nofoaga e o'o lava i totonu ma lalo o le 'ele'ele, e ui lava o ia fa'atulagaga e le mafai ona maua e fa'ailoga GPS.Talu ai e le mana'omia ni faailoilo e iloa ai nofoaga i totonu, e le gata ina fesoasoani le faigamo nofoa fa'ata'avalevaleae faʻapea foʻi mo tagata faʻatautaia fale.
O loʻo faʻamoemoe kamupani e faʻalauiloa le faiga i 100 fale i le faaiuga o Me 2023 e lagolago ai femalagaiga lelei.
I le lona tolu o tausaga o le faʻamaʻi o le coronavirus, e leʻi alu ese le manaʻoga o femalagaaiga i Iapani.
Faatasi ai ma le sosaiete ua sili atu le gauai atu i le feoai nai lo se isi lava taimi, ua faamoemoe kamupani o tekinolosi fou ma auaunaga o le a mafai ai e tagata o loo manaomia le fesoasoani ona fiafia i malaga ma tafaoga e aunoa ma le faatuai.
"I le vaʻavaʻai i luma i le post-coronavirus era, matou te mananaʻo e fausia se lalolagi e mafai ai e tagata uma ona fiafia e feoaʻi e aunoa ma le faʻalavelave," o le tala lea a Isao Sato, pule sili o le JR East's Technology Innovation Headquarters.


Taimi meli: Tes-07-2022