Aisea e mana'omia ai e nofoa fa'ata'avalevale eletise pa'u pneumatic e leai se totogi?

O le a le mea e mana'omia ai pa'u pneumatic free monofoa fa'ata'avalevale eletise?E tolu mea laiti e faia ai se eseesega.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o nofoa faʻataʻavalevale mai nofoa faʻataʻavalevale masani i nofoa eletise, e mafai e tagata faʻaoga nofoa faʻataʻavalevale ona faimalaga mamao e aunoa ma le manaʻomia o se fesoasoani ma aunoa ma se taumafaiga faʻaletino.O nofoa fa'ata'avalevale eletise ua le gata ina fa'ateleina ai le saoasaoa o femalagaaiga, ae o se tali lelei fo'i i le mana'omia o ni malaga pupuu lea o le tuleia o pa'u i lima e mamafa tele ma faigata tele femalagaiga lautele.

Ae peita'i, a fa'atupula'ia le saoasaoa, e fa'apea fo'i mana'oga o pa'u o lo'o fa'aaogaina i le nofoa fa'ata'avalevale.O le maualuga o le saosaoa e le gata o le sili atu ona leaga o paʻu, ae o lona uiga o faʻalavelave faʻafuaseʻi e tutupu i taavale eletise ma taavale ona o faʻalavelave paʻu e mafai ona tupu i nofoa faʻataʻavalevale ma faʻaleagaina ai le tino i le tagata faʻaaogaina nofoa faʻataʻavalevale.

I le tali atu i lenei tulaga, o le tele o tagata faʻaoga nofoa faʻataʻavalevale ua filifili e sui a latou paʻu i paʻu e le o ni pneumatic nai lo le pneumatic.E fa'afefea ona e filifilia pa'u nofoa fa'ata'avalevale e le-pneumatic?

wps_doc_0

1: leai se tausiga ma faʻaitiitia le popole, aloese mai faʻalavelave faʻaleagaina

O le fa'atauina o se pa'u ose galuega mo sina taimi, ae o le tausia o le pa'u o se mea e fa'atinoina mai le taimi e fa'apipi'i ai i le ta'avale se'ia o'o ina solo.O le avega o le "tausia o paʻu" o paʻu pneumatic masani o le a foia i paʻu e leai se totogi. I le faʻatusatusaina o paʻu nofoa faʻataʻavalevale pneumatic, o le le faʻaogaina o le fausiaina o paʻu nofoa faʻataʻavalevale e faʻaumatia ai le manaʻomia mo le faʻatupulaia ma faʻasaoina taimi ma tupe. o le isi lima, e pei otagata e faaaogāina nofoa faataavalevalee fa'atapula'aina le fe'avea'i ma e sili atu le leai o se fesoasoani pe a o'o i ia malepe, o le filifiliga o pa'u nofoa fa'ata'avalevale e le-pneumatic e 'alofia sa'o ai fa'alavelave sili ona maasiasi e mafua mai i le tu'i ma le gase i pa'u pneumatic, faia.tagata e faaaogāina nofoa faataavalevalelagona sili atu le mafanafana pe a faimalaga.

wps_doc_1

2: leai se paʻu paʻu sili atu le saogalemu, faʻaleleia le saogalemu o femalagaaiga

A o'o i fa'alavelave pa'u, o le mea e sili ona talanoa i ai o le pa'u pa'u.Pe a pa se pa'u pneumatic, o le ea i totonu o le paipa i totonu o le a matua faʻafefeteina, ma o le ea faʻafuaseʻi e le gata e mafua ai se paʻu o le aʻafiaga lautele, ae faʻapea foi ona leiloa le paleni o le paʻu ona o le leiloa o le mamafa o le ea e lagolago ai le taavale. O le suia o pa'u mai le pneumatic i le non-pneumatic e mautinoa lava o se fofo tuusa'o i lenei tulaga lamatia, ona o pa'u e le-pneumatic e le manaʻomia ai le faʻatupulaia ma e sili atu le saogalemu mai le faʻafefe.

wps_doc_2

3: Le filifiliga o pa'u e le-pneumatic

A maeʻa ona vaevaeina paʻu nofoa faʻataʻavalevale i pneumatic ma non-pneumatic, i totonu o paʻu nofoa faʻataʻavalevale e le o pneumatic o loʻo i ai foi fausaga eseese e pei o le malo ma le meli.

E sili atu le mamafa o pa'u nofoa fa'ata'avalevale ma o le a sili atu ona galue malosi mo nofoa fa'ata'avalevale ma sili atu ona faigata mo nofoa fa'ata'avalevale eletise, pe a tu'uina atu i mea tutusa.O le fausaga o le atigi meli, i le isi itu, e faʻaitiitia ai le mamafa o le paʻu ma faʻateleina le faʻamafanafanaina o le paʻu e ala i le faʻaogaina o ni pu i totonu o le tino.

O le paʻu nofoa faʻataʻavalevale, mo se faʻataʻitaʻiga, e le gata na faia i le faʻaogaina lelei o le meli, ae faʻapea foʻi ma le TPE faʻalelei ma le mama.E i ai ni fa'amanuiaga fa'apitoa i lo le pa'u, lea e mamafa ma fa'afefete ma fa'afefe i le aisa, ma le PU, e fa'aitiitia ai le pala ma fa'afefe i le hydrolysis.O le pa'u nofoa fa'ata'avalevale o se filifiliga sili lea mo tagata fa'aoga nofoa fa'ata'avalevale ona e tu'ufa'atasia lelei meafaitino ma fa'atulagaga.


Taimi meli: Nov-01-2022